NAK piactér

A koronavírus gyors terjedésének megfékezése érdekében tett korlátozások, a HoReCa szektor és az export piacok kiesése, illetve sok esetben a helyi piacok bezárása miatt sok élelmiszertermelő, -előállító, valamint kistermelő piacvesztéssel szembesül, részben vagy egészében elveszítette termékeinek piacát.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) egy vállalkozói (B2B) platform elindításával kíván segíteni az értékesítési nehézségek leküzdésében. Az erre a célra kialakított NAK Piactér online felület már elérhető!

Mivel itt vállalkozások közötti üzleti kapcsolat kialakítása a cél, ezért egyrészt olyan élelmiszertermelők/előállítók jelentkezését várják, akik kereskedelmi mennyiségű termékvolumennel rendelkeznek. Másrészt a kereskedői/vásárlói oldalon  vásárolni szándékozók jelentkezésére számítanak.

A bejelentkezéshez szükséges a kamarai azonosítószám! A NAK kizárólag az online felületet biztosítja a kereskedői/vásárlói és az előállítói oldal kapcsolatfelvételére. A bejelentkezést követően az előállítókkal a kereskedők veszik fel a kapcsolatot, amennyiben az általuk megadott termék(ek) iránt érdeklődnek. Kérdés esetén írjanak a piacter@nak.hu email címre.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzunk egymásra!

0 comments on “NAK piactérAdd yours →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .