IskolaGomba program

Tagunk, a Bio-Fungi Kft. a csúcsminőségű gombatermesztés és alapanyag-előállítás mellett nagy hangsúlyt fektet a gombafogyasztás növelésére, illetve a gombafélék gasztronómiai felhasználására és népszerűsítésére.

Egyedülálló módon az országban elsőként indították el 2016 tavaszán IskolaGomba nevű programunkat, amelynek keretében a résztvevő iskolákba 4. fázisú, termőre forduló alapanyaggal teli ládákat és a termesztéshez szükséges vízpermetezőt szállítanak.

A gyakorlati oktatást segíti egy általuk összeállított, a gombatermesztést képekben, érthető módon bemutató plakátsorozat, amely remekül használható környezetismeret, biológia vagy technikaórákon is.

Az IskolaGomba program célja ugyanis az, hogy a tanulók elméletben és gyakorlatban is megismerjék a gombák világát és megértsék, hogy a gomba milyen különleges élőlény és egyben egy nagyon finom élelmiszer is.

Továbbra is várják a fővárosi és Budapest környéki általános iskolák jelentkezését a következő e-mailen: agnes.vattamany@biofungi.hu

0 comments on “IskolaGomba programAdd yours →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − tizennégy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .