GoPink

Rózsaszín összefogás a daganatos betegek gyógyulásáért

A rózsaszín csomagolású termesztett gombatermékek eladásából befolyt összeggel idén is a daganatos betegek gyógyulását és együttesen a Szent János és Szent Margit Kórház mellrák ellenes munkáját segíti a Bio-Fungi Kft.

A magyar piacvezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft. tevékenységében kiemelt szerepet kap az egészségtudatosság, az egészséges életmód, így szívügyüknek tekintik az olyan megbetegedések megelőző kampányainak támogatását, mint az emlőrák.

Magyarországon évente közel nyolcezer új emlődaganatot diagnosztizálnak és, mivel a korai stádiumban felismert emlődaganat jó eséllyel gyógyítható, így a hangsúly a megelőzésen és a szűrővizsgálatok fontosságán van. Erre hívja fel a figyelmet minden év októberében a cég GoPink kampánya a rózsaszín csomagolású gombatermékeivel. Az eladásukból befolyt összeggel a Bio-Fungi Kft. már 2012 óta támogatja a mellrák ellenes harcot és a daganatos betegek gyógyulását.

„Az elmúlt négy évben a Szent Margit Kórházat és a Szent János Kórház és Szakrendelőt támogattuk GoPink kampányunkkal, amelynek köszönhetően többek között új kezelőágyakat és az emlősebészetben nélkülözhetetlen eszközöket és készülékeket tudtak beszerezni – mondta el Mutsy Árpád a Bio-Fungi Kft. tulajdonosa.

GoPink

0 comments on “Rózsaszín összefogás a daganatos betegek gyógyulásáértAdd yours →

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .