Pulled-Pork-ToJo

Új húspótló termék gombából

Egy új, a húsmentes étkezésben kiválóan alkalmazható terméket dobott a piacra a To-Jo Mushrooms, egy pennsylvaniai családi vállalkozás, az USA egyik legjelentősebb gombatermesztő cége. A “Pulled Port” elnevezésű termékcsalád a vállalkozás legfrissebb újítása a sajtóhírek szerint, a megalkotásánál legfőbb oka az volt, hogy az élelmiszerpiacon egyre nagyobb fogyasztói igény van a húsmentes és vegetáriánus termékekre.

Az új termék alapja természetesen a csiperkegomba (fehér csiperke és portobello), amelynek megjelenése a hagyományos BBQ sertéshúsra, a pulled porkra hasonlít. A termék egyelőre 4 ízben és praktikus, tasakos csomagolásban érhető el. A termékhez a gyártó részletes receptötleteket nyújt, illetve a vállalat weboldalán és a közösségi oldalakon komoly marketing támogatás segíti a vásárlókat.

“Ez az új, húsmentes termék egy hosszú, innovatív fejlesztés eredménye” – nyilatkozta Tony D’Amico, a To-Jo Mushrooms elnöke, akinek a családja négy generáció óta a vállalt tulajdonosa. “A fejlesztést nem kapkodtuk el, rászántuk az időt, hogy megadjuk a piaci sikernek a legnagyobb esélyt. Eddig úgy tűnik, a pozitív visszajelzések meghaladják a várakozásinkat.” – mondta el az elnök.

Forrás: Gombafórum